Вести

У току су активности на уређењу дечијих игралишта на територији градске општине Обреновац

У току су радови на уређењу дечијих игралишта широм општине. Наиме, у овој акцији јесењег уређења јавних игралишта учешће су узели Јавно комунално предузеће ”Обреновац”, Савет за комунални ред општине Обреновац и Јавно предузеће за изградњу Обреновца.

У току су грађевински радови на асфалтирању путних праваца у месној заједници Грабовац

Градска општина Обреновац у сарадњи са Јавним предузећем за изградњу Обреновца спроводи акцију ”Пут до сваке куће”. У току су радови на асфалтирању 3 путна правца у Доњем крају, у месној заједници Грабовац.

Обављају се радови на асфалтирању улица у месним заједницама Ушће и Скела

Настављају се радови на реконструкцији путева широм општине Обреновац. У наредном периоду радиће се на асфалтирању некатегорисаних путних праваца у месним заједницама које територијално припадају општини Обреновац.

Асфалтиране још две улице у Уровцима

Данас у месној заједници Уровци асфалтиране су још две улице. У оквиру пројекта ”Пут до сваке куће”, на простору месне заједнице Уровци уређен је велики број путних правацa, те је на тај начин унапређен квалитет свакодневног живота грађана ове месне заједнице.

Обављају се радови на изградњи новог здравственог објекта

У току су радови на изградњи новог здравственог објекта у општини Обреновац. Ради се на изградњи дијагностичког центра који ће омогућити грађанима општине Обреновац различите специјалистичке прегледе, раније заказиване у здравстевним установама на подручју града Београда.

Најављена изградња свлачионица на фудбалском терену у насељу Ројковац

У насељу Ројковац у општини Обреновац, на фудбалском терену у наредном периоду биће изграђени недостајући инфраструктурни објекти, свлачионице, а изградњу ових објеката иницирали су чланови фудбалског клуба ”Ројковац”, док је пројекат производ заједничких активности Савета месне заједнице Рвати, Градске општине Обр

Изградња додатних садржаја у Авантура парку

Садржаје Авантура парка у излетишу Забран у протеклом периоду, користио је велики број посетилаца. Наиме, како овај парк посећују грађани различите узрасне доби, садржаји који се нуде морају бити усклађени са потребама грађана, те је донета одлука о изградњи додатних полигона за децу млађег узраста.

Почетак реализације пројекта изградње канализационе мреже на територији месне заједнице Бело Поље

Данас је најављен почетак реализације пројекта изградње канализационе мреже на територији месне заједнице Бело Поље. Овим пројектом, предвиђено је да сва домаћинства на територији ове месне заједнице добију могућност прикључења на канализациону мрежу.

Pages