Вести

Почела изградња Авантура парка у Забрану

На радост многобројних Обреновчана који слободно време воле да проводе у природи, почели су радови на изградњи новог Авантура парка на обреновачком излетишту Забран. Изградња Авантура парка финансирана је из буџета Секретаријата за заштиту животне средине, а вредност инвестиције је 5.200.000 динара са ПДВ-ом.

Презентација идејног пројекта изградње канализационе мреже у Баричу

Данас је презентован идејни пројекат изградње канализационе мреже у Баричу. Овај пројекат финансираће се из буџета Градске општине Обреновац и Јавног комуналног предузећа ”Водовод и канализација”.

У току су грађевински радови широм општине Обреновац

На територији градске општине Обреновац у току су грађевински радови. У месној заједници Стублине ради се на асфалтирању улице у Симеуновића крају, дугачке 200 метара, након чега се планирају радови на асфалтирању пута који води до куће Недељковића и кружног пута до Обрадовића.

Обреновац добија атлетски стадион

У наредном периоду планира се изградња атлетског комплекса на територији градске општине Обреновац, што ће ову општину издвојити од других београдских општина, будући да овакав модеран атлетски објекат нема ни једна општина на територији града Београда. Почетак радова планиран је крајем 2020.

Обележено пола века ТЕНТ А

Термоелектрана „Никола Тесла А“ у Обреновцу дочекала је 50 година од почетка рада као очуван и модернизован објекат који има своју будућност - рекао је Милорад Грчић, в. д. директора ЈП ЕПС на обележавању пола века од повезивања на систем првог блока ТЕНТ А.

Буџет за асфалтирање некатегорисаних путева већи у односу на прошлу годину

У току су радови на обнови путева у месној заједници Грабовац, након којих се планирају радови на реконструкцији и обнови путева у девет месних заједница, од којих је прва следећа месна заједница Ушће.

Pages