Вести

Ново дечије игралиште у месној заједници Уровци

У месној заједници Уровци, у насељу Нурча, где живи велики број породица са децом, изграђено је ново дечије игралиште. Наиме, на овом простору постављени су мобилијари, такође биће постављени кошеви, чесма и рефлектори који ће осветлити простор и додатно повећати ниво безбедности на игралишту.

ВУЧИЋ: ТРЕБА ДА НАСТАВИМО ДА ГРАДИМО ЗЕМЉУ И БРИНЕМО О ЉУДИМА

Председник Републике Србије и члан Српске напредне странке Александар Вучић изјавио је у Краљеву, на предизборном скупу коалиције окупљене око листе "Србија не сме да стане", да ће се у наредне четири године ломити судбина Србије и поручио грађанима да избори нису игра.

Почела да ради Покретна апотека у насељу Дражевац

У месној заједници Дражевац почела је са радом покретна апотека, смештена испред здравствене станице у овој месној заједници. Апотека ће бити доступна грађанима 7 дана у периоду од 7.00 до 14.00 сати. Месну заједницу Дражевац обишли су представници Градске општине Обреновац и Града Београда.

Прикупљање потписа листи Александар Вучић "Србија не сме да стане"

Огроман број Обреновчана је вечерас пружио подршку изборним листама Александар Вучић - Србија не сме да стане и Александар Вучић - Београд не сме да стане! Наши грађани су одлучни у борби за бољу будућност и спремни да одбране државу, да одбране наш град од оних који би да нас врате у ружну прошлост!

Обележена слава Српске нспредне странке

Данас смо у просторијама Општинског одбора Српске напредне странке Обреновац у Обреновцу обележили нашу страначку славу Свету Петку.
Истакнути функционери су присуствовали сечењу славског колача, а потом се медијима обратио председник Општинског одбора Милорад Грчић и свима пожелео срећну славу.

Представници Града Београда и општине Обреновац обишли радове на изградњи нове зелене пијаце

Представници Градске општине Обреновац, Града Београда и градоначелник Београда Александар Шапић обишли су радове на изградњи зелене пијаце, који су отпочели током јула месеца и требало би да буду завршени на јесен следеће године.

Отворена нова саобраћајница у Обреновцу

Данас је за саобраћај отворена потпуно нова саобраћајница од зграде Центра за социјални рад до 6. улице
Следи нам врео завршетак лета и бурна јесен када настављамо асфалтирање некатегорисаних путева широм наше општине.

Извор: Градска општина Обреновац

Pages