Саопштења

Општински одбор СНС Обреновац у потпуности пружа подршку председнику Србије Александру Вучићу

Општински одбор СНС Обреновац у потпуности пружа подршку председнику Србије Александру Вучићу у његовој константној борби за Косово и Метохију и у борби за напредак Србије.

Подршка обреновачких напредњака Вучићу

Општински одбор Српске напредне странке у Обреновцу пружа свесрдну подршку председнику Александру Вучићу, легално и легитимно изабраном председнику Републике Србије који је изабран огромном већином гласова грађана на демократским изборима.

Обреновачки напредњаци упутили подршку председнику Србије Александру Вучићу

Општински одбор Српске напредне странке Обреновац најоштрије осуђује политичку хајку коју све учесталије воде Ђилас, Јеремић, Обрадовић и остали из лоповско-тајкунске коалиције против председника Александра Вучића.

Саопштење Општинског одбора СНС Обреновац

Живети безбедно значи живети у уређеној држави и у поштеном друштву, страх је живети у опљачканој држави. Деценијска владавина Демократке странке гора је од сваке природне катастрофе јер је, између осталог, систем одбране од полава остављен запуштен.

Борба за свако радно место

Председник Општинског одбора Српске напредне странке Обреновац Милорад Грчић и председник општине Мирослав Чучковић, огласили су се порукама јавности Обреновца да су јасно и недвосмислено против било каквих мера и потеза које могу да оставе већи број обреновчана без посла, у највећем колективу нашег града.

Pages