Вести

ЗЛОУПОТРЕБЕ , ПРИВИЛЕГИJЕ И ДРУГИ ПРОБЛЕМИ У ОУ ОБРЕНОВАЦ – ПЛАКАТИРАЊЕ

Један прекршајни судија на основу пријаве комуналног полицајца у граду Шапцу, одакле је високи функционер ДС и министар у Влади РС, решио да себи обезбеди боље позиције у садашњој власти и да се још више додовори своме земљаку тако што је поднео прекршајну пријаву због лепљења плаката на трафоу у Шапцу против лидера највеће опозиционе странке Томислава Николића јер је лик на плакату његов.
 
Садашња власт води прљаву кампању против Томислава Николића и Српске напредне странке, а да је то истина потврђује ова слика која је сликана 04.12.2011.год. у 10.56 часова и где се види да је ЛДП залепио свој плакат под називом „ПРЕОКРЕТ“ на трафоу у Обреновцу у улици Краља Александра И код црне тачке одмах до нових зграда.
Сада се питамо као нормални људи где је ту логика и како је то могуће да једни могу све, а други ништа. Сведоци смо сваког дана да је неким људима све допуштено, а другима ништа.
 
Па, ево логике. Коалиција ДС-СПС-СПО-Г17-ЛДП је на власти у Обреновцу, а ЛДП има и место председника Скупштине општине Обреновца тако да не долази у обзир да се њихови плакати дирају и скидају, а камо ли да им се напише прекршајна пријава јер то је само резервисано за Српску напредну странку. Рекоше пре неког времена челници обреновачке општинске власти да морају да плаћају раднике комуналних предузећа да скидају плакате са трафоа, али нису рекли на телевизији да су тим радницима рекли да се скидају сви други плакати осим режимских.
 
Ово је само један пример двоструког стандарда који примењује садашња власт, а примера у реалном животу имате на сваком кораку и у целој Србији.