Вести

Завршетак радова у Доситејевој улици

Екипе ЈКП „Београдпут" приводе крају радове на асфалтирању Доситејеве улице. Радове је обишао заменик председника Градске општине Обреновац Мирко Вранешевић који је том приликом рекао да је приликом извођења радова било доста компликација.
- Коначно смо у завршној фази реконструкције Доситејеве улице. Екипе ЈКП „Београдпут" које су на терену имале су низ компликација приликом извођења радова. Када је пре десетак година рађена канализациона мрежа ров није био довољно добро одрађен, тако да су се ту отварале рупе и утањао асфалт. Тај проблем је изискивао додатне напоре и радове. Цела Доситејева улица ће бити асфалтирана са два слоја асфалта и надамо се да ће житељи те улице бити задовољни потпуно реконструисаном улицом - казао је Вранешевић.
Славко Берић, члан Већа градске општине Обреновац, казао је да проблеми са канализационом мрежом нису били наивни.

- Ров дубине од преко 70 центиметара се морао поново тампонирати, јер извођач радова пре десет година није испоштовао процедуру. У овом рову је приликом откопавања нађена земља уместо песка и шљунка, што је прузроковало да тај део Доситејеве улице кроз коју пролази канализациона цев утоне, а све се погоршало након поплава. Тај ров је сада правилно тампониран и више не очекујемо такве проблеме. Захваљујем се житељима Доситејеве улице на стрпљењу док су трајали радови - рекао је Берић.