Вести

Вранешевић: Немамо виле и џипове, ми смо људи из народа

Подељен је 8. број Информатора.
 
Мирко Вранешевић је поводом тога дао изјаву у којој се надовезао на речи Александра Вучића ДА НЕМА ЈЕДНОСТАВНИХ И ЛАКИХ РЕШЕЊА за нашу земљу с`обзиром на светску економску кризу, али да заједнички свакако имамо велике шансе.
 
Наговестио је такође грађанима шта се дешава, док они спавају. Како се ближе избори на Вождовцу 15.децембра, наш председник општине "вредно" рекламира своју странку и води кампању по Вождовцу, тј. "млати празну сламу", док сви чекамо објашњење - ШТА је то заправо урађено у НАШОЈ општини, ГДЕ је нестао новац, ШТА су грађани конкретно добили у 2013 години ? “Он покушава да нађе изговор за свој неуспех у статуту града Београда, заборављајући притом да је он био један од предлагача истог “, додао је господин Мирко Вранешевић.
 
Такође напомиње да на сваком кораку, господа, председник општине,као и заменик покушавају да представе у најгорем светлу господина Милорада Грчића, и да тиме омаловаже његов напоран и поштен, рад и труд. Како то, да сви јасно виде његове резултате у другим општинама, и пружају му руку, а једино наша општина ставља повез преко очију, не желећи да призна свој пораз!
 
На сву срећу ,већина грађана Обреновца као и свих околних места је врло добро видела КО је господин Грчић! Он је за само 6 месеци, са својим тимом људи остварио уштеду држави Србији на нивоу једногодишњег буџета општине Обреновца. Госпподин Грчић је својом политиком у више наврата показао да државни интереси не могу и не смеју да буду изнад нечијих личних, да Србија мора да се врати свом напредку и да као правна и одговорна држава своје интересе стави на прво место. Нема сумње да господин Грчић покушава да од овог града и владе направи историјско добро за Србију. Нека се стиди свако ко покуша да упери прст у једног од најодговорнијих људи у нашој општини.
 
За крај је Мирко Вранешевић рекао: "Ми немамо џипове и виле, МИ смо људи из народа, и поносимо се тиме. Ми се боримо за промене, и у томе је разлика између њих и НАС . Наше заједништво никада није било јаче и јединственије! Ми немамо илузију да ће бити лако, али имамо наду и народ који је уз нас из дана у дан у све већем броју. Без рада нема напретка. Народ је дао своје поверење нама, и ми ћемо то оправдати ."