Вести

Вранешевић: Имамо пуно разлога да будемо задовољни

Заменик председника градске општине Обреновац Мирко Вранешевић у Новогодишњој ноћи обишао је најважније службе у нашој општини. Он је се, заједно са радницима и руководством ЈП „Топловод“, ЈКП „Водовод и канализација“ и ЈКП Обреновац, лично уверио у функционалност тих служби.
Том приликом Вранешевић се осврнуо на предходну годину и рекао:
-Крај године је идеална прилика да резимарамо све што смо урадили у текућој години као и да правимо планове за будућност. Мислим да имамо пуно разлога да будемо задовољни оним што смо урадили у овој години. Успели смо да обновимо све институције од јавног значаја, успели смо да изградимо неке нове путеве, да проширимо нашу водоводну мрежу, да унапредимо наш топловодни систем. Такође у 2015.години успели смо да променимо тарифни систем, којим смо напокон после више деценија нашим суграђанима омогућили да користе јавни превоз по приступачним ценама, да унапредимо нашу културну и спортску понуду, да водимо бригу о најмлађима, најстаријима као и о најугроженијима. Поставили смо неке стандарде које ћемо својом одговорном политиком стратешки и плански спроводити и у наредној години.
Такође свим грађанима Обреновца упутио је Новогодишњу честитку:
-У Новој 2016.години свим обреновчанима желим пре свега здравља, среће и напредка. Да имају снаге како би истрајали у свему ономе што су започели и храбрости да мењају себе, а затим и ствари око нас. Изнад свега желим им да воле свој град.