Вести

Вранешевић: Грађевинска сезона у Обреновцу не стаје

Наставља се уређење и асфалтирање централних градских улица. Тренутно радови се изводе у Узун Мирковој улици. Радове је обишао заменик председника Градске општине Обреновац Мирко Вранешевић који је том приликом рекао да грађевинска сезона у Обреновцу не стаје.

- Обзиром да смо имали лепо време у децембру а тако се наставило у јануару и фебруару искористили смо све те лепе дане тако да грађевиинска сезона у Обреновцу није стала нити једног тренутка. У току су радови у Узнун Мирковој улици на замени асфалта у делу улице који је био оштећен. такође радови се настављају и у другим деловима Обреновца, за неколико дана крећу радови у Савској улици у Забрежју у дужини од 550 метара. Тај део улице ће се потпуно реконструисати у делу ка Перилу. Завршавамо радове у централним градским улицама , у улици Кнеза Симе Марковића се радови приводе крају. Даље се радови настаљају у насељу Дудови у делу улице Александра Аце Симовића поред Основне школе Посавски Партизани. Обавестћемо грађане да у току ове недеље уклоне своја возила како би радници Београд пута могли несметано да асфалтирају и уреде ту саобраћајницу кроз насеље Дудови. Такође нисмо запоставили ни Месне заједнице поред замене дела асфалта и крпљења рупа у Стублинама и Скели ради се потпуно нова деоница пута у дужини у хиљаду и петско метара у Дубрави. То насеље ће са овом потуно новом саобраћајниом бити повезано сада са центром Стублина. Што се тиче обилазнице и улице Краља Александра добијали смо разноразне оправдане примедбе наших суграђана које се тичу безбедности деце која се играју у паркићу код герентолошког центра. Ту су сада издвојена и аутобуска стајалишта где су забринути родитељи имали коментаре у вези безбедности деце јер се овде саобраћај одвија једним много већим интезитетом. Ми ћемо апеловати и у сарадњи са нашом Полицијском станицом појачати контролу на овој деоници како не би долазило до неких нежељених исхода.- казао је Вранешевић.

Све радове у Обреновцу изводи предузеће „Београд пут“ и износ планираних радова у току ове године је 24 милиона динара док је вредност радова у прошлој години износила 113 милиона динара