Вести

Урађена два нова пута у Малој Моштаници

На простору месне заједнице Мала Моштаница данас су урађена два нова пута. Асфалтиране су Улице Слободана Пенезића и Вис.

-У две улице које асфалтирамо данас имамо преко 120 домаћинстава. Настављамо тамо где смо стали након пролећних радова. У плану за наредну годину имамо још улица, али битно нам је да мештани реше имовинско правне односе. Ми овом приликом апелујемо на суграђане, да се обрате Савету МЗ како би им помогли и заједно решили проблем – казао је Иван Лазаревић, председник месне заједнице Мала Моштаница.

Председник Скупштине Градске општине Обреновац Мирко Вранешевић рекао је да се овим радовима наставља акција ,,Пут до сваке куће”.

-У једном дану асфалтирамо две улице на опште задовољство мештана који живе у овом делу општине. Ми радове настављамо даље али морамо да апелујемо на суграђане да реше проблеме са имовинско правним односима, зато што ћемо имати ситауцију да имамо довољно новца да асфалтирамо улице а да то нећемо урадити због правних питања – истакао је Вранешевић и додао да ће до краја године започети радови на реконструкцији Улице Палих Бораца.