Вести

Уклањање предизборних плаката

Активисти Општинског одбора СНС Обреновац реализовали су акцију уклањања плаката који су отали након одржаних избора. Ова акција спроведена је на подручју централног градског језгра, а члан Извршног одбора СНС Мирко Вранешевић најавио је да ће се ова акција наставити и сутра по сеоским Месним заједницама.
На недавно одржаним изборима СНС је освојила историјски број мандата, а Вранешевић је овом приликом изјавио:

-То је апсолутно највећи резултат који је једна странка у Обреновцу освојила од увођења вишестраначког изборног система. Тај резултат нас позива на још већу одговорност и на то да активно радимо на завршетку свих планираних активности. Ми смо у кампањи најавили да Обреновац више никада неће доживети то да наши суграђани живе само за време кампање и време избора. У прилог томе иде чињеница да смо након избора наставили са свим активностима за нашу комуналну инфраструктуру. Асфалтирамо нове улице колико нам време дозвољава, такође ширимо нашу топловодну мрежу.-рекао је Вранешевић.

Вранешевић је најавио пројекте које ће се реализовати у наредном периоду.

-Капиталне пројекте за ову годину плански смо оставили за ово лето. Имаћемо грађевинске машине у насељима Шљивице и Браће Југовић на изградњи канализационе мреже вредности 240 милиона динара. Током целог лета радиће се на уређењу корита Баричке реке, на изградњи нових мостова и санацији постојећих. Наставићемо да ширимо нашу водоводну мрежу, ревитализоваћемо фабрику воде на Забрежју тако да наши суграђани који живе у вишим деловима наше општине неће лети остајати без воде. Наша дужност и обавеза је да наредне четири године оправдамо поверење које су нам наши суграђани указали да од Обреновца направимо лепо место за живот. Ово је наш први корак ка томе.-најавио је Вранешевић.