Вести

Уједињени до бољих путева

У току су радови на крпљењу рупа у сеоским месним заједницама. Посао је завршен у Великом Пољу, Скели и Ушћу. Данас се радови изводе у Месној заједници Баљевац, а од сутра у МЗ Звечка.

Мирко Вранешевић, заменик председника Градске општине Обреновац, рекао је да се радови изводе у складу са договором са саветима месних заједница.

- Крајем фебруара смо кренули са крпљењем рупа по главним путевима у сеоским месним заједницама, а све у складу са потребама грађана. Ову активност ћемо имати током целе грађевинске сезоне, јер смо направили план да сваку месну заједницу покријемо са радовима. Оно што је најважнија вест за становнике који живе у овом делу општине је да се за неколико дана наставља са асфалтирањем деонице Мислођин-Конатице у дужини од пет километара. То је наставак радова на том путу, јер је општина асфалтирала око три километра. Републичка дирекција за путеве ће асфалтирати деоницу од пет километара од центра Дражевца до Пужа у Јасенку. У последњих 14 месеци на територији општине Обреновац асфалтирали смо и обновили укупно 37 километара путева - казао је Вранешевић.