Вести

У току тотална реконструкција Улице Милисава Чамџије у Баричу

Градска општина Обреновац и Јавно предузеће за изградњу Обреновца у сарадњи са Јавним предузећем ”Путеви Београд” изводе радове на обећаној тоталној реконструкцији Улице Милисава Чамџије у Баричу.

– Поред потпуне реконструкције коловоза ради се уређење обала са леве и десне стране као и уређење канала који је био запуштен. Упоредо смо у близини уредили и аутобуско стајалиште поред војске и зацевили смо канал када би мештани безбедно могли да чекају аутобус. Настављамо радове на инфраструктури у месној заједници Барич као и у осталим месним заједницама – казао је помоћник председника Градске општине Обреновац Радован Манојловић и најавио да ће се за који дан приступити и радовима на реконструкцији важне саобраћајнице у месној заједници Скела, а у питању је Улица 10. октобра.

Председник Савета месне заједнице Барич Бранко Мрђа је истакао да је Улица Милисава Чамџије била приоритет с обзиром да се налази на великој узбрдици са великим рупама.

– Радови се изводе на захтев грађана, ми смо захтев проследили општини, а општина одмах даље. Овде више неће бити проблема ни у зимском ни у летњем периоду, а ми настављамо пролећне радове на чишћењу канала и уређењу обала поред путева – нагласио је Мрђа.