Вести

У току асфалтирање Улице Ђачког батаљона

У току је асфалтирање Улице Ђачког батаљона у Обреновцу у дужини од 1210 метара. Након што је пре нешто више од месец дана завршена реконструкција водоводне мреже у овој улици прешло се на комплетну реконструкцију коловоза.

Радове је данас обишао председник Скупштине градске општине Обреновац Мирко Вранешевић који је поновио да радове изводи екипа ”Београдпута”.

– Екипе су процениле да је овде довољан само један слој асфалта, тако да се ради само бнс слој. Ми помно пратимо развој ситуације са овим асфалтом и уколико се буде показало да не испуњава техничке услове или услове какве заслужују грађани Обреновца, ми ћемо тражити од Путева Београда да понове радове – истакао је Вранешевић.

Вранешевић је казао да ће се инсистирати да се одмах после завршетка уради обележавање коловоза као и да се врате успоривачи саобраћаја који су постојали код вртића ”Весељко”.

– Желимо да на првом месту и приоритет буде безбедност малишана. Већ сутра ће бити асфалтирана прва фаза Улице Вука Караџића – најавио је Вранешевић и апеловао на стрпљење у саобраћају, јер је тежња што више искористити лепе јесење дане за асфалтирања широм Обреновца.