Вести

Реконструише се Рваћанска улица

Настављају се интензивни радови на путној инфраструктури на територији целе општине Обреновац. Градска општина Обреновац и Јавно предузеће за изградњу Обреновца у сарадњи са Јавним предузећем ”Путеви Београд” изводе радове на комплетној реконструкцији Рваћанске улице у насељу Рвати.

– Јуче је завршена реконструкција Улице Милисава Чамџије у Баричу, а изводе се и радови на Улици 10. октобра у Скели. У току је и сређивање обала и сечење шибља, чишћење канала као и крпљење ударних рупа на некатегорисаним путевима – истакао је Радован Манојловић, помоћник председника Градске општине Обреновац и најавио припрему за асфалтирање некатегорисаних путева.

– Радићемо на комплетној територији, савети месних заједница су донели своје предлоге и радови ће почети следеће недеље – најавио је Манојловић.

Председник Савета месне заједнице Рвати Урош Шормаз је казао да се радови изводе већ неколико дана.

– Радови су започети са скидањем једног слоја асфалта и подизањем шахти. Данас се ради асфалтирање у дужини од 800 метара, наноси се један слој асфалта након чега ће ићи још један слој – објаснио је Шормаз и истакао значај ове саобраћајнице за Рвате.