Вести

Радови на асфалтирању у Калинчевића крају у месној заједници Трстеница

У току су радови на реконструкцији путне инфраструктуре на подручју месне заједнице Трстеница. У наредном периоду радови ће се обављати у Калинчевића крају, где ће бити потпуно реконструисана једна од фреквентнијих улица у овој месној заједници. Данас је радове обишао председник Градске општине Обреновац Милош Станојевић са сарадницима.

Асфалтирањем оштећених путева олакшаће се свакодневно функционисање грађана овог дела општине.

– Овуда пролазе аутобуси који одвозе раднике у фабрику ”Меита”, као и ђачки аутобуси, њихово кретање на овим путевима било је отежано услед великих оштећења. Након постављања асфалта, олакшаће се функционисање, превозника, путника, деце – рекао је одборник у Скупштини општине Обреновац Дане Живановић.

Он је овом приликом захвалио представницима Градске општине Обреновац и Града Београда, што су препознали потребу изградње инфраструктуре у сеоским месним заједницама.

– Као и на претходна два путна правца, у Пољанама и Орашцу, тако ће и на овом путном правцу бити урађена потпуна реконструкција у дужини од 2,6 километара. Након ових радова настављамо радове према плану Београд пута и Градске општине Обреновац – навео је помоћник председника Градске општине Обреновац Радован Манојловић.