Вести

Пријем нових чланова

На конференцији за новинаре, одржаној на дан расписивања републичких избора, у  просторијама Општинског одбора СНС Обреновац присутнима се обратио Милорад Грчић, председник Општинског одбора.
 
Господин Грчић је истакао да му је посебно задовољство то што су преласци и доношења одлука да велики део Обреновчана пређе у Српску напредну странку, све учесталији.
Тим поводом Милорад Грчић је изјавио: "Вечерас су Српској напредној странци приступили чланови Савета месне заједнице Пољане, озбиљан број људи из Звечке и озбиљан број људи из Скеле и Обреновца ".
 
"Сматрам да сам овај чин, сама ова одлука коју људи свакодневно доносе говори да једина будућност Србије лежи у политици коју спроводи председник Српске напредне странке тј. у програму који Александар Вучић покушава да реализује", рекао је Грчић.
 
Председник ОО СНС Обреновац је тим поводом истакао да је услов, да се тај план Александра Вучића реализује, пун мандат од народа. Тај план пре свега подразумева реформе, формирање и обнављање државних институција, борба против корупције и враћање функционисања државе у апсолутно законске оквире. Грчић је истакао да је практично немогуће да се тај план спроведе у дело без помоћи свих грађана заједно.
 
Милорад Грчић је новим члановима странке пожелео добродишлицу и захвалио им се што верују у програм Српске напредне странке и план Александра Вучића.
 
"Хвала Вам што верујете у програм Српске напредне странке и хвала вам што сте у господину Александру Вучићу препознали лидера који заиста мисли добро нашој земљи и који вуче такве потезе који ће нас вратити на место које Србија и Срби заслужују", истакао је Грчић. 
 
Уз напомену да нас очекују тешки и напорни дани, како пре избора тако и после њих, господин Грчић је завршио своје обраћање медијима.
 
На конференцији за новинаре представницима медија се такође обратио и председник Месног одбора Српске напредне странке у Пољанама Владан Петровић. Он је рекао да већина људи који су приступили СНС-у, на опште задовољство, долазе из других странака и да грађани више не верују у политику празних обећања Демократске странке и њихових коалиционих партнера. Као један од разлога незадовољства народа у тренутну власт, Петровић је навео и да таква власт није успела за предходне године ни три километра асфалтног пута у Пољанама да направи.
 
"Једино програм Српске напредне странке, једино политика за коју се залаже председник Општинског одбора Грчић може дати резултате", завршио је Петровић.