Вести

Покушан атентат на директора „Колубаре“!

Тек када је на службеном “аудију А6” који користе генерални директор и његови помоћници отпао точак током вожње, откривено да су и на остала три одврнути шрафови.
 
“Колубарин” службени аутомобил слетео је у прошли понедељак с пута у току вожње на Ибарској магистрали код језера Очага на скретању за Лазаревац када му је отпао задњи точак. У тренутку несреће у њему се налазио службени возач, а иначе ово возило користе помоћници директора за правне и финансијске послове, а повремено и генерални директор “Колубаре” Милорад Грчић.
 
Због овог незапамћеног инцидента, први човек “Колубаре” Милорад Грчић од директора српске полиције захтева хитну истрагу. Он је у писму упућеном директору полиције Милораду Вељовићу затражио да полиција утврди околности под којима је службени аутомобил остао без једног точка, али и заштиту за себе, своје сараднике и раднике “Колубаре”.
 
Милорад Грчић, директор„Колубаре”, упутио писмо Милораду Вељовићу у којем тражи заштиту за себе и своје људе.
 
- Сервис на возилу на коме је отпао точак обављен је пре месец дана и тада су радници одржавања последњи пут имали додира са овим аутомобилом, па због тога сумњамо да је неко намерно одврнуо шрафове на точковима, посебо због чињенице да нам се већ месецима уназад анонимно прети - изјавио је за “Ало!” Милорад Грчић. Он је рекао да је по његовом доласку на чело “Колубаре” у овом предузећу уведена строга контрола, па су крађе и злоупотребе сведене на минимум, али да се због тога сада он и његови сарадници налазе у опасности.
 
- Многима смо се замерили, па би сада волели да нас нема. Ипак, још увек не могу да верујем да је неко намеравао да побије моје најближе сараднике и због тога једва чекам да полиција утврди све околности под којима се догодио овај инцидент - каже Грчић.
 
Извор вести новине "Ало".