Вести

Почело асфалтирање путног правца Mислођин-Степоjевац

Aсфалтирање путног правца Mислођин-Степоjевац на територији општине Oбреновац почело jе данас, а прва фаза тог пута, од Kонатице до Степоjевца биће завршена за 44 дана, речено jе на отварању радова.

- Грађани коjи живе у овом делу Oбреновца могу да буду сигурни да ће оваj пут коjи изгледа страшно и у кога ниjе улагано сигурно последњих 50 година бити завршен следеће године и да ће грађани имати прави пут коjи могу да користе за своjе потребе - поручио jе градски менаџер Горан Весић.

Заменик председника општине Обреновац Мирко Вранешевић је казао да је овај пут од виталног значаја за мештане Пољана, Конатица, Баљевца, Дражевца, Мислођина и Јасенка.

- За шест села која гравитирају на овом простору ово је једина веза са Обреновцем. Кренули смо у озбиљну реализацију овог пројекта, ми ћемо са наше стране одрадити један део овог пројекта. Наставак радова ће извршити предузеће „Србија Путеви" и у овој и у наредној години. Ми смо у овој години определили још 55 милиона динара до краја године за некатегорисане и атарске путеве и још 10 милиона динара ћемо добити од Градског секретаријата за пољопривреду, што је укупно 65 милиона динара. Тај новац ће бити уложен за асфалтирање и насипање некатегорисаних и атарских путева у нашој општини. Покушавамо да дођемо до свих кућа, да решимо све проблеме по свим месним заједницама, али ћемо равномерно распоредити те радове да свака месна заједница добије по један део - казао је Вранешевић.