Вести

ОО СНС Обреновац обележио Видовдан

У просторијама Општинског одбора Обреновац Српске напредне странке организован је коктел поводом највећег српског празника Видовдана.
Великом броју присутних чланова странке обратио се председник Општинског одбора Милорад Грчић, који је истакао значај овог великог празника у историји Србије подсећајући на велику Косовску битку из 1389. године, витештво и јунаштво кнеза Лазара и осталих косовских јунака, указујући на то да баш на данашњи дан сви треба да мислимо на будућност и пре свега слободу коју су извојевали за нас наши преци, да нам је најпотребније да будемо уједињени у овим смутним временима нарочито по питању наше јужне покрајине и да је најважније да сви станемо уз председника Александра Вучића и пружимо му максималну подршку по питању очувања мира и стабилности како би Србија и даље могла да напредује и да се развија.
Такође је истакао да ће Српска напредна странка на челу са Милошем Вучевићем бити "први и најбројнији вагон" у Покрету за народ и државу и залагати се за независност и даљи економски напредак Србије.
На крају се Грчић захвалио члановима странке на преданом раду и подршци странци која је променила и мења Србију набоље.