Вести

Обреновац је жртва и талац оних који владају њиме

Чланови Српске напредне странке, у суботу су на градском тргу делили грађанима Обреновца најновији број Информатора.
Тим поводом Мирко Вранешевић је дао изјаву:
 
"У Србији се више неће толерисати криминално-тајкунско политички систем, који је годинама у назад владао. Нико се више неће богатити на рачун државе и грађана. Закон ће бити једнак за све, примењиваће се за све и неће бити недодирљивих. То је управо оно чега се највише плаше они исти којима су грађани Обреновца на изборима пре месец ипо дана рекли шта мисле о њиховим лажима и манипулацијама. Они, без пардона, као да се ништа није догодило и даље седе у својим удобним и меким општинским фотељама.
 
Обреновац је данас жртва и талац једне ситне групе локалних бизнисмена и некаквих квази-политичара који тренутно владају њиме.
 
Ми имамо пуно право и легитимитет да то гласно изговоримо, а то право нам даје народ који је својим гласовима на изборима 16-ог марта обреновачким напредњацима дао велику већину својих гласова, готово дупло више него свим осталим странкама заједно који су прешли цензус".
 
"Свим грађанима Обреновца желимо срећне Ускршње празнике. Проведите их у миру и благостању уз породицу и пријатеље и оне које волите", завршио је обраћање Вранешевић.