Вести

Обилазак радова на изградњи капеле у месној заједници Уровци

Данас су представници Градске општине Обреновац и директор Јавног предузећа за изградњу Обреновца обишли грађевинске радове на изградњи капеле у месној заједници Уровци. Изградњу овог објекта финансира Градска општина Обреновац у сарадњи са Јавним предузећем за изградњу Обреновца, а вредност инвестиције износи 4.738.000 динара са пдв-ом.

Милорад Јанковић, заменик председника Скупштине општине Обреновац приликом обиласка грађевинских радова истакао је да радови теку по унапред утврђеном плану.

– Након месец дана, обишли смо радове на изградњи капеле у месној заједници Уровци. За 17 радних дана, колико их је било у протеклом месецу, одрађен је један део посла. Од сутра почињу радови на зидању објекта – навео је Јанковић и додао да је у плану да се радови на изградњи капеле заврше до јесени текуће године.

Милан Марошанин, директор Јавног предузећа за изградњу Обреновца након обиласка радова на изградњи капеле, нагласио је да су надлежни задовољни квалитетом изведених радова.

– Изградња капеле у месној заједници Уровци одвија се према утврђеној динамици, па се у наредна два месеца очекује да радови у целости буду завршени. Квалитет радова је за сада на задовољавајућем нивоу, па као финансијери и надзор на изградњи овог објекта, немамо никаквих примедби – закључио је Марошанин.