Вести

Нови путеви широм Обреновца

Акција ,,Пут до сваке куће” настављена је данас и то радовима у месној заједници Дражевац. Асфалтирана је деоница у Игњатовића крају и овом приликом је најављено да ће у наредном периоду 100 нових улица широм општине Обреновац бити урађено.

Радован Манојловић помоћник председника Градске општине Обреновац подсетио је да су у претходном периоду рађене припреме за нова асфалтирања. Он је овом приликом најавио наставак радова и то у месним заједницама Баљевац и Конатице.

Саша Вићентијевић, председник савета МЗ Дражевац рекао је да су данас урађене две деонице у Дражевцу.

-Машине су данас урадиле део пута у Парлозима и у Игњатовића крају. Ми настављамо даље, радићемо пут за Симиће, пут за Степановиће, Водоводску улицу као и Улица Дубрава – додао је Вићентијевић и истакао значај уређења ових деоница пошто у зимском периоду мештани нису могли да дођу до својих кућа искључиво због саобраћајница које су биле неасфалтиране.

Милан Марошанин директор Јавног предузећа за изградњу ,,Обреновац” казао је да је задатак и циљ општине да сваки мештанин има пут до своје куће, грејање, воду и канализацију.

-У договору са месним заједницама направљен је план рада. Месне заједнице одређују где се изводе радови. Ми смо ове године определили 65 милиона динара за асфалтирање некатегорисаних путева – додао је Марошанин.

У наредном периоду припреме за асфалтирање биће извођење у Уровцима и Кртинској.