Вести

Нови прикључци на канализациону мрежу

Екипе Јавног предузећа ,,Водовод и канализација” повезале су данас домаћинства у Улици Милоша Обреновића 28. на канализациони систем. Дугогодишњи проблем мештана овог дела општине Обреновац овом акцијом је решен.

Директор Јавног предузећа ,,Водовод и канализација” Бранко Матић, казао је да овакав проблем постоји у неколико домаћинстава у самом центру града.

-Овде су решени имовинско правни односи и приступили смо прикључењу на канализациону мрежу. Овде имамо два нова прикључка и драго нам је да смо решили проблеме грађана у овом делу града – рекао је Матић и додао да ће се активности прикључења на канализациону мрежу наставити када се реше проблеми имовинско правних односа.

-Ово је био један од оних проблема за које смо рекли да ћемо брзо решавати. Налазимо се у самом центру града, мештани нису имали канализациони прикључак. На налог председника општине у сарадњи са Јавним предузећима, решен је проблем на задовољство свих мештана у кратком року – нагласио је Иван Стојић, члан Већа Градске општине Обреновац и подсетио грађане да за све врсте оваквих проблема могу да се обрате новоформираном Савету за комунална питања.