Вести

Нове просторије за месну заједницу Дудови и Јавно комунално предузеће ”Паркинг Сервис”

Некадашња зграда Инвест банке у градском насељу Дудови, реновирана је, а простор је адаптиран и прилагођен тако да омогући пословање Јавног комуналног предузећа ”Паркинг сервис”, као и канцеларије Савета месне заједнице Дудови. Наиме, од данас, грађани ове месне заједнице, моћи ће своје захтве да предају Савету месне зјаеднице који ће бити доступан у просторијама новог реконструисаног објекта. Обновљен објекат обишли су представници општине Обреновац на челу са председником Градске општине Обреновац Мирославом Чучковићем и в.д. директора Јавног предузећа Електропривреда Србије” Милорад Грчић.

Директор Јавног комуналног предузећа ”Паркинг Сервис” Обреновац Игор Вујичић овом приликом захвалио је свима који су пружали помоћ при проналаску адекватног објекта, као и приликом адаптације простора, те је посебну захвалност за залагања исказао в.д. директора Јавног предузећа ”Електропривреда Србије” Милораду Грчићу и руководству Градске општине Обреновац на челу са председником општине Мирославом Чучковићем.

– Ентеријер зграде је уређен, тако да су услови прилагођени потребама запослених, а размишљало се и о корисницима, те је на овом простору смештен и наплатни центар, где ће грађани моћи да плате месечне рачуне и на тај начин завршавају све административне послове који су у вези са услугама које наше предузеће пружа – објаснио је Вујичић

Милорад Грчић исказао је задовољство, што је зграда, која како каже, већ годинама уназад није служила сврси, поново адаптирана.

– Зграда данас има своју сврху, од данас на овом простору послује обреновачко Јавно комунално предузеће ”Паркинг сервис”. Наиме, идеја Градске општине Обреновац, коју подржава и ЕПС, је да ниједно јавно предузеће више не послује у туђем пословном простору, дакле настоји се да се у потпуности избегне изнајмљивање простора, трошкови за кирију, те да се услови у свим јавним предузећима прилагоде птребама грађана и запослених – рекао је Грчић.

Грчић је такође најавио, да ће ускоро бити окончани радови на реконструкцији некадашње зграде ПКБ-а након чега ће службе Јавног комуналног предузећа Топловод ”Обреновац” бити смештене на новој локацији.

–Јавно предузеће ”Електропривреда Србијe” брине о својим грађанима, брине о Обреновцу. Урадили смо реконструкцију свих електро филтера, преко 400 милиона улажемо у пројекат одсумпоравања – навео је Грчић и додао да је сарадња Јавног предузећа ”Електропривреда Србије” са општином Обреновац све квалитетнија, те подсетио на пројекат изузетне важности, пројекат проширења капацитета топловодне мреже на територији градске општине Обреновац.

Из Савета месне заједнице Дудови позивају грађане, да посете нове просторије месне заједнице и заједничким залагањима са представницима Савета, решавају свакодневне проблема.

– Захваљујући Јавном предузећу ”Електропривреда Србије”, господину Грчићу, Градској општини Обреновац, месна заједница Дудови, добила је свој простор, где ће моћи да прима суграђане – итакао је председник Савета месне заједнице Дудови Жељко Роксандић.

Члан Већа општине Обреновац Милорад Бођан искористио је прилику, да позове грађане да посете нови простор месне заједнице, као и да поднесу захтеве за решавање неких од проблема са којима се свакодневно суочавају .