Вести

Након 46 година реконструише се Кружни пут у Стублинама

У току су радови на реконструкцији Кружног пута у Стублинама. Први пут након 1973. године, 2, 6 километра пута биће комплетно реконструисано. Овом приликом најављено је да ће путари по завршетку ових радова новим слојем асфалта пресвући и пут у насељу Дорћула у овом селу.

Приликом обиласка радова председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић разговарао је са мештанима и нагласио да су ови радови значајни зато што пружају прилику младима да остану у селу и да у свом месту граде будућност.

Председник Скупштине Градске општине Обреновац Мирко Вранешевић казао је да су у претходном периоду на овом путу рађена само крпљења рупа и да је ово први пут да се цела деоница комплетно реконструише.

-Раде се два нова слоја, носећи и хабајући. Грађани су јако задовољни и најзад су дочекали да имају пут какав доликује. Када се ураде нови путеви, поготово шири, суграђани крену мало брже да возе. Поново апелујемо овом приликом да прилагоде своју брзину. Ово је насељено место и само на овом простору има више од 35 малишана – додао је Вранешевић.

-Препозната је потреба да се овај пут реконструише, то је од великог значај за све мештане. После ових радова прелазимо у Дорћулу, урадићемо нових 2,2 километра на путу који није рађен више од 40 година. Настављамо са изградњом водоводне мреже док ћемо у наредној години започети изградњу канализације. -најавио је председник Савета МЗ Стублине, Петар Петровић.