Вести

Колумниста Александра Лукић: Циркус заувек одлази из нашег места

Циркус заувек одлази из нашег места!
 
Сменом са чела власти, за почетак, господин Пауновић ће морати да се суочи са, заиста, озбиљним проблемом, јер, ипак, није лако остати без програмске шеме. Како му је Чучковић чинио 99 одсто емитованог материјала, обесхрабрује чињеница да ће остати на оном 1 одсто, који чине мали огласи и по неки филм, чија премијера се одиграла пре десет, петнаест година.
 
Ових дана полако почиње одбројавање. Мислим да и сам постаје свестан да му није остало још много времена у кабинету председника општине.Како се ствари приближавају самом крају, схватам да ће његов одлазак са места првог човека Обреновца, заправо, оставити озбиљне консеквенце.
 
Јесте ли, можда, размишљали о томе? Уколико нисте, хајде да заједно завиримо у будућност наше општине за једно месец, два, три…
 
-За почетак, господин Пауновић ће морати да се суочи са, заиста, озбиљним проблемом, јер, ипак, није лако остати без програмске шеме. Како му је Чучковић чинио 99 одсто емитованог материјала, обесхрабрује чињеница да ће остати на оном 1 одсто, који чине мали огласи и по неки филм, чија премијера се одиграла пре десет, петнаест година.
 
-Смена обреновачког председника сигурно ће тешко пасти и “Гранду”, као и “Citi records-u”, јер је управо наш трг био често место наступа великих звезда ове две продукцијске куће, наравно уз јако велику новчану надокнаду, јер зашто штедети новац, када већ живимо “у изобиљу”?
 
-Наравно, ни радници ЈКП-а неће више моћи да одмарају, јер је за њих једноипогодишњи одмор завршен? Сада ће морати да сакупљају околно смеће, јер нико као Чучко, то чинити неће. Римујемо мало! Једино нам остаје нерешено питање Купинца, али надам се да га је Чуле средио бар за једно још два мандата.
 
-И појединим маркетима ће ове зиме знатно опасти продаја воћа (“друге” класе), јер је сулудо и беспотребно здраве клинце приморавати на конзумацију полузрелих поморанџи, као да не бораве у образовним, него у установама за децу без родитеља. Уосталом,након поменуте добротворне акције, добро је да су шоферке околних аутомобила остале неоштећене, јер је дечији “рат” овим воћкицама трајао бар два дана. Ипак, требало је испразнити онолике кутије.
 
-Још једна од застрашујућих чињеница је та, што након Чучковог “пада”, можемо очекивати повећану стопу смртности грађана, јер чим падне мало јачи снег, без њега нећемо бити у стању да одемо по основне намирнице.
 
Узевши у обзир горенаведене чињенице, поставља се питање да ли нам одлазак овог човека уопште иде у корист?
 
Јесте да ће нам кренути на боље, да ће, заиста, важна питања и проблеми овог града најзад бити решени,али можемо ли се навићи на чињеницу да:
 
- ЦИРКУС ЗАУВЕК ОДЛАЗИ ИЗ НАШЕГ МЕСТА!