Вести

Грчић: Запослићемо 15-оро деце настрадалих радника "Колубаре"

Милорад Грчић, директор Рударског басена „Колубара”, примио је, данас у дирекцији компаније, петнаесторо деце, којима је неко од родитеља изгубио живот на радном месту као запослени рударског басена.
 
Након прикупљања и провере документације од стране социјалних радника РБ „Колубара”, проблем запошљавања за ових 15, који су дефинисани као први приоритет, биће решен почетком фебруара.
 
Овом приликом, Милорад Грчић се у име садашњег руководства и свих бивших директора, извинио породицама и наследницима запослених у РБ „Колубара”, који су живот изгубили доприносећи добробити „Колубаре” а до сада није урађено ништа по питању њиховог запослења и финансијског обезбеђења.
 
Састанку и разговору поред Милорада Грчића, присуствовали су и Бојан Стевић, заменик председника Градске општине Лазаревац и Горан Перишић, руководилац кабинета директора РБ „Колубара”.
 
Међу петнаесторо који су присуствовали пријему су особе оба пола, једанаесторо су са територије општине Лазаревац, двоје из општине Уб и по један из општина Лајковац и Аранђеловац.