Вести

Грчић: Народ препознаје оног ко води државу ради народа, а не ради себе

Конференција за медије 24.01.2014 у просторијама Општинског одбора Српске напредне странке у Обреновцу  била је  прилика и да се представи ново чланство Српске напредне странке у Обреновцу.
 
Тим поводом председник Општинског одбора СНС Обреновац господин Милорад Грчић је изјавио да је Општински одбор СНС-а добио значајно појачање.
 
Српској напредној странци придружила су се два Месна одбора дојучерашњег УРС-а, и то су Месни одбори Ушће и Звечка, као и значајан број људи из Обреновца и околних места. 
 
Овим поводом Милорад Грчић је изјавио: "У разговору са тим људима показало се да је оно што чека Србију добро, и да оно за шта се Александар Вучић бори народ одлично препознаје". Нагласио је да је овај догађај  показатељ чињенице да народ препознаје оног ко жели да води државу ради народа, а не ради себе тј. онако како то ради тренутна обреновачка власт.
 
Господин Грчић је нагласио да ће 2014-та година бити година озбиљних реформи и година која ће донети почетак бољег живота.
 
У завршном делу ове конференције господин Грчић је изјавио је да свима жели добродошлицу и да се сви нови чланови осећају као да су у својој кући, такође напоменуо је да предстоји тешка борба против обреновачке власти.