Вести

Брига о грађанима основни циљ Српске Напредне Странке

Секретар Градског одбора Српске напредне странке Београд Александар Марковић и Заменик председника Градске општине Обреновац Мирко Вранешевић са одборницима посетили су породицу Митровић из Обреновца која је претрпела штету у мајским поплавама.
Породици Митровић уручена је донација у виду беле технике, обезбеђена из личних средстава чланова Градског одбора Српске напредне странке Београд.
Том приликом Александар Марковић истакао је „ Брига о грађанима, као основни циљ Српске напредне странке, водила је и овога пута чланове Градског одбора Српске напредне странке Београд, да из личних средстава обезбедимо белу технику за породицу Митровић, једну од најугроженијих породица током мајских поплава. Као друштвено одговорни људи, свесни катастрофе која је задесила Обреновац настављамо са активностима које ће унормалити живот и вратити веру у боље сутра свих становника ове градске општине. Ово је само једна у низу акција коју спроводи Српска напредна странка у помоћи онима којима је помоћ непоходна.“
 
„Премијер Вучић својим личним примером више пута је показао како изгледа брига о грађанима, како изгледа кад се живи са својим народом и за свој народ“, рекао је Марковић.