Вести

Бесплатне паркинг карте за путничка возила родитеља деце до годину дана старости

Јавно комунално предузеће ”Паркинг сервис” Обреновац покренуло је акцију подршке породицама са децом до годину дана старости. Наиме, од 1. јуна ове године, биће омогућено свим родитељима деце до годину дана старости са територије општине Обреновац, да поднесу Захтев за добијање 30 бесплатних беби паркинг карата које би обезбедиле 30 сати месечног бесплатног паркирања путничких возила родитеља новорођених беба.

Игор Вујичић, дирекор ЈП ”Паркинг сервис” Обреновац овом приликом објаснио је на који ће начин бити спроведен програм који реализује ово предузеће.

– Право да добију ове карте имају родитељи деце узраста до годину дана који поседују путничко возило и живе на територији општине Обреновац – рекао је Вујичић и додао да заинтересовани ово право могу остварити подношењем Захтева за добијање бесплатне карте уз који је неопходно приложити Извод из матичне књиге рођених за дете, личну карту и саобраћајну дозволу.

Захтев за добијање 30 бесплатних беби паркинг карата, заинтересовани родитељи деце до годину дана старости могу поднети у просторијама Јавног комуналног предузећа ”Паркинг сервис” Обреновац у Улици Војводе Мишића 192.

– Бесплатне беби паркинг карте за 30 сати месечног бесплатног паркирања важиће у свим зонама осим за паркиралишта код Зелене пијаце и код Дома војске – нагласио је Вујичић.

Према речима Вујичића циљ акције је да се помогне породицама са бебама и да им се олакша паркирање приликом посете педијатру у првој години живота бебе.

– Наше предузеће се на овај начин укључује у све акције популационе политике у циљу повећања стопе наталитета – закључио је Вујичић.