Вести

Асфалтирање у Пољанама

У склопу акције ,,Пут до сваке куће” радови су данас извођени у месној заједници Пољане. Машине за асфалтирање биле су у Николића и Петровића крају. Радови се настављају у наредним месецима и машине ће бити у свим месним заједницама, где је по плану предвиђено да се уради 100 нових улица.

Зоран Ранковић председник МЗ Пољане подсетио је да су последњих година извођени велики инфраструктурни радови у овом селу.

-Урадили смо главни пут, велики број некатегорисаних путева и настављамо даље. Добро смо повезани са свим месним заједницама у окружењу и због тога је први пут и уведена линија која повезује Пољане и Београд. Савет месне заједнице има изузетну сарадњу са општином Обреновац и резултати су видљиви на сваком кораку – додао је Ранковић.

Радован Манојловић помоћник председника Градске општине Обреновац истакао је значај ових радова пошто се свакодневно стичу све бољи услови за живот, чиме се пружа прилика младима да остану у селу.

-Претходно општинско руководство имало је план за расељавање Пољана, ми данас имамо ситуацију да се овде стално нешто ново ради. Урадили смо нов пут од надвожњака до центра села. Урадили смо нову везу преко моста са Конатицама, урадили и нови канал за одводњавање. Сведоци смо да се све више ради, ми сад овде имамо и нову школу, пуштена је у саобраћај нова линија за Београд – нагласио је Манојловић и рекао да је још један велики успех руководства тај што у Пољанама нема више незапослених мештана.