Вести

Асфалтирање путева у Дрену и Орашцу

Екипе ЈКП „Београдпут" настављају радове на санацији сеоских путева. Тренутно ово предузеће изводи радове на реконструкцији путева на две деонице, у Дрену и Орашцу. Заменик председника општине Мирко Вранешевић рекао је,приликом обиласка радова, да се у Дрену ради комплетна санација једне деонице од регионалног пута у правцу школе.

- Радиће се и санација појединих деоница на којима се налазе ударне рупе. Вредност тих радова је око 4 милиона динара. Радови се изводе и у Орашцу. Ради се о деоници од регионалног пута до школе и вредност тих радова је око 5 милиона динара. Овим радовима биће обухваћене и све ударне рупе на тој деоници пута. Упркос смањеном буџету Београдпута, покушали смо да направимо оптимално решење и уђемо у свако село у ком постоји надлежност Београдпута и санирамо најкритичније делове коловоза – казао је Вранешевић.

Заменик председника се осврнуо и на радове који се изводе у центру града.

- Због извесних проблема које смо имали у улици Ивана Штагљара, а то је сабијеност терена, радови су се пролонгирали и биће завршени у току следеће недеље. Тада ће бити готови радови и у Доситејевој улици, а након тога наставља се са санацијом путева у Кртинској и финалним асфалтирањем у Орашцу – додао је Вранешевић.