Вести

Асфалтирање пута у насељу Бачевица у Мислођину

У Месној заједници Мислођин, изводе се радови на асфалтирању у насељу Бачевица. Екипе радника предузећа “Београдпут” завршавају комплетну реконструкцију овог пута који повезује више од 170 домаћинстава у Мислођину.

Председник Градске општине Обреновац, Мирослав Чучковић истакао је да се путарске машине налазе на више локација у општини Обреновац.

-Ово је један од најлепших делова Обреновца са најлепшим погледом на сам град. На панорами се највише истиче наш ТЕНТ и то је посебно значајно истаћи, пошто је направљен договор са Термоелектраном да се и она укључи у пројекат асфалтирања ,,Пут до сваке куће”. На тај начин, план који смо имали да урадимо у наредних неколико година, остварићемо знатно брже. Овим путем позивам све мештане да брже решавају имовинска питања која су проблематична у појединим сокацима, како би смо имали 100% реализацију у свим месним заједницама. Од наших 30 месних заједница, у више од 15 остало је да уради само још један или два сокака, све остало је премрежено новим асфалтом. Што се тиче регионалних путева, сведоци сте да се без икаквог престанка ради, како би све наше централне улице као и ова на Бачевици, биле модерне, нове и потпуно безбедне – закључио је Чучковић и апеловао на све суграђане да поштују саобраћајне прописе на новој деоници и прилагоде своју брзину кретања, пошто у овом крају живи велики број деце и мештана.

Члан Савета МЗ Мислођин, Иван Урошевић, подсетио је на реконструкцију првог дела пута који је урађен пре две године. Он је истакао велики значај радова који се изводе у другој фази, првенствено збгог великог броја становника који живе у овом делу општине Обреновац.