Вести

Асфалтирана Професорска улица у Малој Моштаници

Током јучерашњег дана изводили су се радови на асфалитрању Професорске улице у месној заједници Мала Моштаница. Представници Градске општине Обреновац су током обиласка ове локације још једном нагласили колико је значајно да мештани буду задовољни активностима надлежних.

– И поред лоших временских услова, радови на некатегорисаним путевима на територији општине Обреновац су настављени. Асфалтирани су путеви у месним заједницама Мислођин и Барич. Надам се да ће нам временске прилике дозволити да планиране радове наставимо у Орашцу и Скели – рекао је Радован Манојловић, помоћник председника Градске општине Обреновац.

Професорска улица, која је асфалтирана у дужини од 360 метара, важна је за око 40 породица у овом делу Мале Моштанице.

Иван Лазаревић, председник Савета месне заједнице, казао је овом приликом да су подједнако значајни сви делови Мале Моштанице, те да се у складу са тим и инфраструкутрни радови тако распоређују.

Он је подсетио да су на захтев мештана протекле године уведене две нове аутобуске линије које саобраћају ка Београду – 860А и 860Ј.

Мештани су, у разговору са председником Градске општине Обреновац Мирославом Чучковићем, изразили захвалност због свих претходних улагања, а посебно због новог изгледа Професорске улице, а Чучковић је позвао све мештане да 23. јуна присуствују освећењу новог храма у Малој Моштаници.