САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ОПШТИНСКОГ ОДБОРА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ ОБРЕНОВАЦ

Општински одбор Српске напредне странке Обреновац најоштрије осуђује нападе на активисткиње наше странке у Београду од стране насилника из опозиције.
Апелујемо на надлежне институције да реагују и санкционишу хулигане који су извршили насиље над недужним женама само зато што су активисткиње Српске напредне странке и зато што подржавају Александра Вучића.
Лажна елита која се шатро бори против насиља још једном је доказала да су они у ствари најгори могући насилници, да прогањају политичке противнике на сваком кораку, посебно жене.
Циљ овог напада је да се застраше сви они који политички мисле другачије од присталица опозиције, али у томе сигурно неће успети, већ само постижу контраефекат и показују да су најобичније кукавице и подмукли лицемери.
Захвални смо нашим страначким колегиницама на храбрости и неустрашивости, на томе што ниједном нису устукнуле пред безумним дивљацима и показале им да су и даље спремне да се боре за Србију, за бољу будућност, да су поносне на то што су део тима Српске напредне странке. Верујемо у нашу државу Србију и у наше институције, насилници ће сигурно бити приведени правди.
Општински одбор Српске напредне странке Обреновац