САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ОПШТИНСКОГ ОДБОРА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ ОБРЕНОВАЦ

Општински одбор Српске напредне странке Обреновац пружа апсолутну подршку председнику Србије Александру Вучићу у његовој борби за Косово и Метохију и националне интересе Србије на седници Савета безбедности Уједињених нација.

Сазивање ванредне седнице Савета безбедности УН у кратком року и њена отвореност за јавност су показатељ великог утицаја Александра Вучића и даје нам веру и наду да ће његова велика борба за нашу јужну покрајину и очување територијалног интегритета и суверенитета Србије имати позитиван исход.

Отворено и аргументима Александар Вучић је дао свима до знања да Аљбин Курти врши терор над Србима на Космету, да угрожава њихова права и да то све чини системски у циљу етничког чишћења нашег народа.

Свим политичким противницима је Александар Вучић одржао лекцију о томе како се бори за своју земљу и свој народ, показао је како се воли Србија и води права државна политика. Цео свет је могао вечерас да чује јасне аргументе о терору који Курти спроводи над Србима.

За разлику од њега представници српске опозиције Мариника Тепић, Павле Грбовић, Радомир Лазовић и Небојша Зеленовић су боравили у Стразбуру и у Европском парламенту лобирали за усвајање резолуције о изборној крађи и укидање фондова Европске уније за Србију. Без стида су тражили казну за свој народ и то само зато што су изгубили изборе.

Србија и српски народ ће издржати и овај терор опозиције, изборићемо се и са овом недаћом, преживећемо и једну Резолуцију, а опозиција ће живети са својим стидом на маргини сваког политичког и моралног деловања.

Општински одбор Српске напредне странке Обреновац