САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ОПШТИНСКОГ ОДБОРА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ ОБРЕНОВАЦ

Општински одбор Српске напредне странке Обреновац најоштрије осуђује нове нападе опозиције на породицу Вучић, тачније на Андреја Вучића.

Наиме, предвођени Ђиласом, лицемери из опозиције преко медија у власништву доказаног антисрпски настројеног тајкуна Шолака, воде болесну кампању против Александра Вучића таргетирајући његовог брата Андреја оптужбама да је вођа мафије, да је стекао милијарде и да иде у лов хеликоптером.

Да се не заборави, опозиција је такође измишљала да је отац Александра Вучића Албанац, вређали су му мајку на најгори могући начин, такође водили медијску хајку против његовог сина Данила, а сад им је по ко зна који пут мета његов брат. Очигледно је да опозиција покушава да сломи Александра Вучића ударајући га тамо где највише боли и то само због неуспеха који су доживели на изборима које су сами тражили.

Безочне лажи опозиције пласирају и подгоричке "Вијести", поткрепљивањем преписке двојице огрезлих црногорских криминалаца, који су очигледно коментарисали писања баш тих жутих тајкунских медија.

Ова подмукла медијска игра је дело "инжењерског мозга" који не само што не може да поднесе сопствени неуспех на изборима, већ га иритира предстојећи велики напредак Србије и програм "Скок у будућност - Србија "EXPO 2027" " за период од 2024. до 2027. године, па се брже боље бацио у прљаву кампању смишљања ужасних лажи и таргетирање брата председника Србије, којем је на овај начин угрожен и живот.

Сигурно је да овај паклени план опозиције удружене са непријатељима Србије неће успети, неће зауставити развој наше земље и угрозити будућност грађана Србије.

На власт се долази путем избора, а не неистинама и нападима политичких противника и чланова њихове породице како то чини опозиција. Избори који су иза нас су најчистији избори до сада, одржани су по свим правилима и прописима, победила је изборна воља грађана Србије и то треба да се поштује.

Живела Србија!
Живео Александар Вучић!