Саопштење за јавност Општинског одбора Српске напредне странке Обреновац

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Опозициони лидери, који се иначе представљају као ,,борци за људска права" и "борци против насиља", a у ствари су велики лицемери, не могу да се помире са резултатима избора које су сами тражили, па на најмизерније начин покушавају да наруше мир и стабилност Србије и спрече даљи развој наше земље.
Још једном су показали своје јадно лице и срамоту због које се стиди цела Србија. Фотографијом окрвављене главе председника Александра Вучића и навођење извештаја наводне експерткиње Фридом хауса Александре Карпи, објављене у тајкунским медијима, показали су да желе да дестабилизују Србију и одведу нас у пропаст.
Општински одбор СНС Обреновац најоштрије осуђује још један излив ужасне мржње према председнику Александру Вучићу и позив на његов линч и позива надлежне органе да реагују и стану на пут онима који желе да поделе Србију и који шире говор мржње.
Србија неће због њих стати, неће се покоравати непријатељима, народ је на изборима показао да је уз оне који Србију воде у бољу будућност - уз председника Александра Вучића и Српску напредну странку. Снага се показује на изборима и нико нема право да гази изборно право грађана Србије.

Живео председник Александар Вучић!

Живела Србија!

ОО СНС Обреновац