САОПШТЕЊЕ ОО СНС ОБРЕНОВАЦ

Општински одбор СНС Обреновац, на челу са председником Милорадом Грчићем, најоштрије осуђује најновије претње председнику Србије и Српске напредне странке, Александру Вучићу, изречене од опозиционих представника у синоћној емисији „Утисак недеље“.

На тајкунској телевизији, некадашњи лидер Демократске странке, Бојан Пајтић, и социолог, Јово Бакић, запретили су да председник и премијерка Србије више неће моћи да се баве политиком и практично потврдили да желе њихово смакнуће. Свесни да немају никакав политички програм, а самим тим им је подршка грађана на нивоу статистичке грешке, они имају план да се власти домогну на бруталан начин, газећи преко лешева, претећи да ће Вучићу скинути главу.

Опозиционим битангама, који се крију иза имена „протест против насиља“, док спроводе исто, срамно се кријући иза жртава недавних трагедија, је једини циљ да пречицом дођу до фотеља. Свакодневно позивају на линч, лустрацију и смакнуће председника Александра Вучића и тиме уносе немире и нестабилност у земљи.

Овим путем, сви чланови и симпатизери Српске напредне странке, изражавају најјачу подршку Александру Вучићу, уз поруку да ће 26. маја у Београду показати јединство и слогу и мирним, достојанственим скупом показати како изгледа пристојна Србија која се бори за националне интересе. Србија не сме да стане!