Саопштења

Подршка обреновачких напредњака Вучићу

Општински одбор Српске напредне странке у Обреновцу пружа свесрдну подршку председнику Александру Вучићу, легално и легитимно изабраном председнику Републике Србије који је изабран огромном већином гласова грађана на демократским изборима.

Уједно упућујемо најоштрије критике за синоћњи вандалски упад у зграду РТС као и на насиље које је демонстрирано испред Председништва Републике Србије. Александар Вучић се лавовски бори за Србију и интересе свих њених грађана. Бори се за пристојну и модерну Србију, док Ђилас, Јеремић и Обрадовић насиљем желе да сруше Вучића и легитимну власт коју су грађани изабрали на изборима. Грађани Обреновца неће да прихвате и дозволе да они, чија је подршка на изборима била 10 пута мања од подршке коју је добила Српска напредна странка, насилно преузму демократски изабрану власт у Републици Србији.

Молимо велики број грађана Обреновца, чланова и симпатизера наше странке који су се данас окупили испред просторија одбора да остану прибрани јер ће држава наћи начин да одговори на насиље.