Вести

Отворена летња сезона купања на обреновачким базенима

Данас је од 10 сати отворена летња сезона купања на обреновачким базенима. Поводом отварања летње сезоне купања на базенима, најмлађи посетиоци могли су да се забаве уз занимљив програм који су припремили истакнути глумци ”Обреновачког позоришта”. Надлежни најављују да ће овог лета посетиоци обреновачких базена имати прилику да уживају у још богатијим и квалитетнијим садржајима. Организованом догађају поводом отварања летње сезоне на базенима присуствовали су представници Градске општине Обреновац.

Радно време обреновачких базена током летње сезоне биће сваког радног дана од 10.00 до 19.00 сати, док ће викендом базени за посетиоце бити отворени од 9.00 до 19.00 сати.

Цена целодневне улазнице за рекреативно пилвање износи 300,00 динара, а посетиоци који дођу на базен од 14.30 сати моћи ће да купе полудневну улазницу по цени од 200,00 динара. Цена улазнице за децу старости од 3 до 7 година уз коришћење тобогана износи 150,00 динара. Улазница за ноћно купање на обреновачким базенима биће доступна посетиоцима по цени од 300,00 динара, док ће за кориснике сениор картице ова улазница коштати 225,00 динара.

Пропусница за целу летњу сезону биће на располагању корисницима услуга базена по цени од 10.500,00 динара, док ће цена месечне пропуснице бити 5.000,00 динара. Цена пропуснице за летњу сезону купања на обреновачким базенима за намлађе посетиоце биће 3.000,00 динара.

Најстарији суграђани овог лета уз своје сениор картице моћи ће да остваре значајне попусте на цене услуга на обреновачким базенима. Наиме, уз сениор картицу цена пропуснице за рекреативно пливање износиће 270,00 динара, док ће најстарији суграђани који базене посете од 14.30 сати пропусницу моћи да купе по цени од 180,00 динара.

Најстаријим суграђанима који желе да за себе обезбеде пропусницу за целу летњу сезону купања на обреновачким базенима, уз своје сениор картице моћи ће да купе пропуснице по цени од 9.450,00 динара, док ће цена месечне пропуснице за власнике сениор картица бити 4.500,00 динара.

Ученицима ће сваке среде бити омогућено бесплатно коришћење базена.

Директор Јавног предузећа СКЦ ”Обреновац” истакао је добру организацију запослених и најавио још боље услове за посетиоце.

– Свака нова година буде боља од претходне, ове године имамо у једној смени ангажованих 30 људи, међу њима су радници базена, спасиоци, људи који се баве испитивањем квалитета воде, конобари, шанкери, кувари, хигијеничари. Трудимо се да пружимо што је могуће бољи квалитет услуга за најнижу цену карте на територији Београда – рекао је Јегоровић и истакао да ће се најнижа цена карте за купање на отвореним базенима у Београду, задржати и у наредном периоду.

Јегоровић је овом приликом подсетио да је Јавно предузеће Спортско- ккултурни центар ”Обреновац” задужено за одржавање новоотвореног бањског комплекса.

Ми ћемо се трудити да бринемо о том објекту на адекватан начин, да ниво хигијене буде виши него што је то био случај претходних година, такође водиће се рачуна о квалитету воде у базенима који се тамо налазе – итакао је Јегоровић и додао да у општини Обреновац постоје садржаји за суграђне свих старосних генерација.