Вести

Обављају се радови на асфалтирању улица у месним заједницама Ушће и Скела

Настављају се радови на реконструкцији путева широм општине Обреновац. У наредном периоду радиће се на асфалтирању некатегорисаних путних праваца у месним заједницама које територијално припадају општини Обреновац. У току су радови на реконструкцији путева на територијама месних заједница Ушће и Скела, а данас су грађевинске радове обишли и представници општине Обреновац.

Приликом обиласка грађевинских радова на асфалтирању у месној заједници Ушће, помоћник председника општине Обреовац Радован Манојловић навео је значај новог асфалта, будући да новоасфалтирани путни правац повезује два локална пута и како истиче, скратиће километре које је потребно проћи до самог излаза на Шабачки пут.

Он је најавио да ће се након обављених радова на асфалтирању улица у месној заједници Ушће, грађевинске машине преселити на територију месне заједнице Грабовац, где ће се такође радити на реконструкцији значајних путних праваца.

Из Савета месне заједнице Ушће најављују радове на више путних праваца који су значајни за мештане, како истичу у сарадњи са руководством Градске општине Обреновац, биће асфалтирани сви путни правци који воде до домаћинстава грађана ове месне заједнице.

Томислав Црвенковић из Савета месне заједнице Ушће овом приликом нагласио је, да је у претходном периоду постављана недостајућа расвета, на чему ће се додатно радити и у наредном периоду.

Из Савета месне заједнице Скела наглашавају да су у току радови на асфалтирању улица, те да се грађевински радови обављају према утврђеној динамици за текућу годину.

–Поред радова на изградњи храма, спортске хале, у току су радови на асфалтирању улица. Такође, настављају се радови на изградњи храма Светог Василија, односно на ограђивању – навео је Живорад Мирчетић и додао да су за следећу радну годину, планиране инвестиције и различити грађевински радови у месној заједници Скела.