Вести

Нова паркинг места у Улици Краља Александра

У току су радови на изградњи нових паркинг места у Улици Краља Александра. Радове су обишли представници Градске општине Обреновац и директор Јавног предузећа за изградњу Обреновца Славко Берић.

Берић је рекао да су се по завршетку радова на водоводној мрежи интензивирали радови на изградњи додатних 43 паркинг места у Улици Краља Александра.

– Имамо велики број захтева за израду нових паркинг места, тим захтевима ЈП за изградњу излази у сусрет. Можете видети у појасу од Краља Александра до Рваћанске улице у предходних месец дана добили смо преко 200 паркинг места. Тим трендом ће и наставити ЈП за изградњу и услишићемо захтев свих грађана – поручио је Берић и најавио нове пројекте.

– Такође, као што сам и више пута спомињао и насеље Тополице је изразило жељу да се додатно омогући паркирање свих житеља у том насељу и ми ћемо у наредном периоду изградити плато за паркирање – изјавио је Берић и додао да се завршетак радова очекује крајем недеље.

Милорад Бођан, члан Већа Градске општине Обреновац је рекао да ће нова паркинг места доста значити становницима овог дела града.

Бођан се осврнуо и на радове на водоводној мрежи у Узун Мирковој улици и најавио скори завршетак радова.