Вести

Одржана седница Већа у месној заједници Мислођин

Седница Већа Градске општине Обреновац одржана је данас у Месној заједници Мислођин. Овај сусрет искоришћен је како би био обављен и разговор са Саветом месне заједнице о решавању текућих проблема. 
Чланови Већа градске општине Обреновац и директори јавних предузећа се територије општине Обреновац изнели су све податке о активностима које су биле реализоване на територији Месне заједнице Мислођин у протеклом периоду, а које се тичу јавне расвете, образовања, пољопривреде, изградње канала, асфалтирања путева, спорта и других текућих питања. 
Председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић рекао је да се наставља традиционална активност одржавања седница Већа ван центра Обреновца.
- Разматрали смо разне теме, од најситнијих које живот значе пре свега за малишане, попут уређења мобилијара испред дома месне заједнице, до преласка аутопута до насеља Кованчина и свих инфраструктурних пројеката који су значајни и важни за ово место. Посвећеност пољопривреди, посвећеност младим људима, спортистима попут фудбалера из ФК ,,Стрелац" као и разговор са свим становнцима показује нашу основну жељу да општина буде уз свој народ свуда и на сваком месту - истакао је Чучковић.
Овом приликом најављено је да ће бити наставак активности седница општинског Већа у месним заједницама у Обреновцу како би грађани били ближе упознати са радом општинског Већа.